Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Letrat...

LETRAT...
 
Certifikata e lindjes, letër.

Certifikata e suksesit, letër.

Certifikata e diplomimit, letër.

Vazhdojnë letrat...

Certifikata e kurorëzimit, letër.

Pasaporta, letër.

Fleta poseduese e shtëpisë, letër.

Recepti i mjekut, letër.

Ftesa për dasmë, letër.

Jeta jonë si letër në letër, të cilën e mbushin ditët, për ta shqyer më pas dhe përfundimisht për ta hedhur.

E tërë bota letër.

Sa shumë pikëllohet njeriu për një letër dhe gëzohet për tjetrën.

Por, të vetmen letër që njeriu nuk arrin ta sheh është certifikata e vdekjes së tij.

Çudi, gjatë tërë jetës njerëzit të pyesin për certifikatat e dëshmitë e kualifikimeve dhe përvojës, ndërsa kur të vdesësh melekët të pyesin për veprat.

Andaj, mendo se çfarë ke përgatitur për vdekjen.  
 
 
 
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013