Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
AH MOJ TOKË E ISRASË

I mërzitur, shikoj përreth
 
Njerëzit që kokën ma hanë
 
Në plan çfarë do të kesh
 
Të flasësh për Isranë
 
 
 
T’iu them se natë e madhe është
 
A këtë mendoni se në plan e kam
 
Jo, zemra ime digjet prush
 
Dert tjetër unë kam
 
 
 
Rrëfimin nuk e mohoj, e dua
 
Tekstin me qejf e lexoj
 
Por mua më dhemb diku tjetër
 
Që vendi vend s’më zënë
 
 
 
Iu them njerëzve se atje ishte profeti
 
Atje të gjithë profetët takoi
 
Atje fali namazin
 
Xhaminë Kuds të shenjtë e cilësoi
 
 
 
Kurse sot shoh muslimanët
 
tek përgënjeshtrojnë Isranë
 
ani pse për festim kanë vendosur
 
të hanë hallve me kazan
 
 
 
Ej, o ju muslimanë të mjerë,
 
o ju llafazanë
 
Aksaja vuan shumë
 
Nuk ka çfarë të feston
 
 
 
Atje ku shkeli këmba profetike
 
Atje ku Xhibrili e dërgoi
 
Atje ku fali namazin
 
Ku pejgamberët, vëllezërit e tij, takoi
 
 
 
Atje sot era nuk vie qumësht
 
Siç në rrëfime tregoni
 
Atje sot kundërmon erë gjaku
 
A fare nuk mendoni
 
 
 
Atje ka mungesë buke
 
Ka edhe mjerime
 
Por më keq se gjithë kjo
 
Ka mungesë vëllazërie


 
Atje nën rrënoja e gërmadha
 
nën plumba e granata
 
Vlerat e Israsë dhe Miraxhit
 
Mbesin të gjalla
 
 
 
Zoti qoftë me ju
 
Zoti iu ndihmoftë
 
Kurse neve me zemra të vdekura
 
Zoti na udhëzoftë


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013