Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Perla dhe urtësi nga Shejh Sejjid Tantavi

Perla dhe urtësi nga Shejh Sejjid Tantavi

 

Në sytë e atyre që na njohin jemi të zakonshëm.

Në sytë e atyre që na kuptojnë jemi të mrekullueshëm.

Në sytë e atyre që na duan jemi të veçantë.

Në sytë e atyre që na kanë zili jemi mendjemëdhenj e të arrogantë.

Në sytë e atyre që na urrejnë jemi të këqij.

Secili njeri ka qëndrimin dhe këndvështrimi nga i sheh gjërat andaj mos u mundo kot të fitosh kënaqësinë e gjithsecilit. Të mjafton kënaqësia e Allahut sepse kënaqësia e njerëzve është ideal që nuk arrihet kurse kënaqësia e Alalhut ideal që assesi nuk lihet, andaj, lëre atë që nuk arrihet dhe arrije atë që nuk lihet!   

Marrë nga muri i Rektorit të UNISSA-s
https://www.facebook.com/norarfan.zainal


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013