Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
  Tregime

Notice: Undefined index: id in /home/sedatislami/www/kategoria.php on line 37
DYNJAJA DHE SHEMBULLI I NJERIUT QË IKTE NGA LUANI MË DHA TREFISH MË SHUMË SE QË KËRKOVA
NASIR ZDRUKTHËTARI DHE DY REKATET E DUHASË KUSH ËSHTË PRONARI I KËSAJ FEJE?
KRYQI PREJ ARIT SHKAK I UDHËZIMIT VENDOSMËRIA E NJË TË SËMURI
FSHEHTËSI TË NJË ZEMRE “PO TA SHIHJA ATË TË MËPARSHMIN, DO T’I TREGOJA SE KUSH ËSHTË GOMARI”
RRËFIMI PËR DJAJTË BIZNESMENI DHE DY REKATET
U DOGJ DUKE BËRË AMORALITET RRËFIME NGA PASTRUESIT E KUFOMAVE
SI VEPROI KUR KUPTOI SE GRUAJA E TIJ KA VIRUSIN HIV VAJZA QË ÇDO NATË KËNDON NGA DY XHUZA NË NAMAZ
ISHTE I SINQERTË ME ALLAHUN DHE JA SE SI VDIQ! NJË FËMIJË AMERIKAN PRANON ISLAMIN
SAMIU DHE ARROGANCA NDAJ NËNËS TURPI ZBULOHET EDHE NË KËTË BOTË
VDIQ I ZHVESHUR VAJZA NGA TURQIA
SHKON NË XHAMI DUKE ECUR ZVARRË PËR TOKE NJË KANAL TELEVIZIV ISLAM SHKAK I UDHËZIMIT TIM
SHEMBULL PËR LLOGARINË NË BOTËN TJETËR ÇFARË E BËRI MBRETIN TË HEQ DORË NGA PADREJTËSIA?
AI QË SHTRINË KËMBËN, NUK E SHTRINË DORËN Pas vështirësisë vjen zgjidhja
12 filipinasë pranojnë Islamin për një ditë Rrëfimi i një mbreti
Muhammed Abduhu dhe sihirbazi NËNË, UNË NUK E DUA MUHAMMEDIN -THOTË NJË FËMIJË
DASHURIA E NËNËS PËR FËMIJËN PESHKATARI DHE RRËFIMI PËR FUNDIN E ZULLUMQARËVE
NJË UDHËTIM PARA AGIMIT HISTORIA PREKËSE E IMAMIT QË “VODHI” PARA
DASHURIA PËR NËNËN NATYRSHMËRI IMAM AHMEDI DHE BUKEPJEKESI!
VDIQ DUKE BERE SEXHDE Prej kishës në xhamisë dhe prej xhamisë në varr
MBËSHTETJA E SINQERTË NË ALLAHUN E MADHËRUAR PESHKATARI DHE RRËFIMI PËR FUNDIN E ZULLUMQARËVE
PËRFITOI NGA DUAJA E BABAIT MAGJISTARET NUK KORREN SUKSES ME KETE GRUA, PERSE?
NJË SEXHDE NE THELLËSI TE DETIT! Predikuesi Shurdhmemec!
E PER CFARE TE HASMOHEN?!! MISIONAR EDHE PAS VDEKJES!
SI E PRANOI ISLAMIN MAGJISTARI? PAPAGALLI KENDON EZANIN NE SHTEPINE E NJE CIFUTI FETAR
KËSHTU PUNOHET PËR ISLAM Përgatitu për të qarë shumë!
Bisede me lotin EMILI PRANOI ISLAMIN
I kam parë duke ia urinuar varrin PENDIMI I FUDEJL BIN IJJADIT
Do të dërgoj në një vend ku as Allahu nuk na sheh... DHURATA
PAKUJDESIA Tregimi i nje vajze!
FJALA E VËRTETË TEK SUNDIMTARI TIRAN DEL NGA “VARRI” PAS GJASHTË VITESH
E DËGJOVA EZANIN DHE ZOTI MË UDHËZOI ESMEIU DHE TREGIMI I MALËSORIT ME KUR’ANIN
VAJZA E CILA E DO KUR’ANIN VDIQ DITËN E DASMËS SË SAJ
ULU KËTU TA MËSOJ DITURINË E SEIDIT MBRETI TË CILIN E TRADHTUAN GRATË
Samiu dhe nëna e tij RRËFIMI I NJË JETIMI NGA GJENERATAT E PARA
TË JETOSH PA EMAIL PO QUMËSHTI KU MBETI?
KËSHTU VEPROJNË MILIONERËT KOSTOJA E PËRVOJËS
KAFEJA PARA FILXHANËVE SINQERITETI ËSHTË SHPËTIM
TË PASUR MEGJITHËQË PA MALL E PASURI NDËRMJET DY PYJEVE – DRITËZ DREJT MENDIMIT TË SHËNDOSHË
LËVDATAT E ARMIKUT JANË THIKË PAS SHPINE
VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013