Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Hoxhë Sedat Islami

Dr. Sedat ISLAMI

Ka lindur më 05.02.1981 në Vushtrri. Mësimet e para të fesë i mori tek merhumi Hoxhë Ferat Gërguri, për të vazhduar më pas në Medresenë Alauddin në Prishtinë. Pas luftës, vazhdon studimet në FSI ndërsa për të mësuar gjuhën arabe shkon në Egjipt ku qëndron një vit të plotë akademik. Pas përfundimit të gjuhës me sukses, pranohet në Universitetin Brunei Darussalam në Brunei. Atje kryen fakultetin e dytë, duke arritur që të shpallet dy herë si studenti më i mirë i Usuluddinit për vitin përkatës. Herën e dytë, shpallet si njëri ndër dhjetë studentët më të mirë të Universitetit. Kjo gjë ia mundëson që të pranohet direkt në doktoraturë ndonëse pati vazhduar studimet e shkallës së tretë në Sociologji në UP.

Hoxha merret me shkrime fetare, hulumtime, përkthime dhe ligjërime. Ka mbi 800 artikuj të shkruar dhe të përkthyer, 22 libra të përkthyera në shqip derisa për botim ka vepra autoriale dhe të tjera të përkthyer, që pritet ta shohin dritën së shpejti.

Hoxha është i martuar dhe babai i tre fëmijëve. Jeton dhe vepron në qytetin e Vushtrrisë.

VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013