Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Urim me rastin e ardhjes së muajit të Ramazanit

Vëllezër dhe motra, 
 
Me rastin e ardhjes së muajit të bekuar të #Ramazanit, unë dhe familja ime ju urojmë që të keni agjërim të lehtë dhe të pranuar. Qofshin dyert e Xhennetit përherë të hapura për ne, qofshim përherë të ruajtur nga të ligat e të këqijat, qofshim përherë të mbuluar nga mëshira dhe mirësitë e Allahut! 
Lutjet në Ramazan janë të veçanta, me mundësi shumë më të madhe pranimi, andaj mos të harrojmë të lutemi që Allahu të na mbrojë neve dhe popullin tonë nga kjo fatkeqësi që na ka kapluar!
 
Sinqerisht, 
Dr. Sedat Islami


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013