Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Ramazani - këshilla dhe mësime -1

#Ajet "O ju që besuat, agjërimi u është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre që ishin para jush, kështu që të bëheni të devotshëm." [Bekare, 183] #hadith Agjëro sepse asgjë nuk është ekuivalent me të! Muhammedi a.s. #thënie_dijetarësh_për_agjërimin Fakti se Allahu i madhëruar ia ka atribuuar Vetes agjërimin mjafton si vlerë dalluese e agjërimit ndaj të gjitha adhurimeve. Ibën Abdul Berr #Ramazan #Lutjet_e_pejgamberëve 01. Vlera e #lutjes https://www.youtube.com/watch?v=FQtjjreDUOM&list=PLCjJY1-Qz2-zNz16ZVyvjmxrgUqQAFGS3 #Ramazan #Këshilla_profetike 01. Tre gjëra për ta shijuar ëmbëlsinë e imanit https://www.youtube.com/watch?v=KRKpNoN5NPM&list=PLCjJY1-Qz2-zepc9_4pREnVAw7os5s9nR


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013