Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Degët e Besimit: 03. DASHURIA PËR ALLAHUN DHE DASHURIA PËR HIR TË TIJ

Degët e besimit 03. DASHURIA PËR ALLAHUN DHE DASHURIA PËR HIR TË TIJ Dashuria për Allahun dhe për hir të Tij është më shumë se ndjenjë dhe emocion, është koncept i cili në formë dhe përmbajtje përcaktohet nga feja. Është, më qartë, vet besimi. Ta besosh Allahun e mos ta duash, nuk bën, sikur që nuk bën as ta duash nga njëra anë e të veprosh në kundërshtim me atë që Ai porosit në anën tjetër. Se çfarë nënkuptojnë dashuria për Allahun dhe për hir të Tij dhe se si reflektojnë në sjelljet dhe veprimet e besimtarit do të shpjegohet në këtë ligjëratë. https://youtu.be/pF26bu-jzaE


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013