Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
LUTJE TË VEÇANTA TË PROFETIT MUHAMED A.S. PËR YMETIN

LUTJE TË VEÇANTA TË PROFETIT MUHAMED A.S. PËR YMETIN Abstrakt Lidhja e Profetit Muhamed a.s. me ymetin ishte e veçantë. Nuk ishte vetëm kryerja e misionit me besnikërinë dhe përkushtimin më të madh ajo për të cilën karakterizohej kjo lidhje, por edhe aspekti emocional dhe shpirtëror i saj. Kurani dhe Syneti na ofrojnë dëshmi e prova përkatëse për këtë lidhje dhe këto dimensione të saj. Lutja për ymetin është një shembull konkret i kësaj lidhje. Në këtë punim, ne do të ofrojmë një përmbledhje lutjesh të veçanta të Profetit a.s. për ymetin, lutjet për t’i shpërblyer me tûba. Më saktë, do të prezantojmë shtatë hadithe me këtë tematikë, duke i paraprirë me një shpjegim për tȗba-në dhe domethënien e saj. Lexoje artikullin e plotë në: https://sedatislami.files.wordpress.com/2024/01/lutjetevecanta.pdf


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013