Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Lutje

O Zoti im!
O Ti që krijove pa baba Isanë
Ti që ruajte Merjmen nga ata që e fyen dhe e shanë
Ti që bërë Sulejmanin t’iu flet atyre që farëra hanë
Ti që e mbrojte Musanë nga ai që “jam zot” ka thënë
Ti që deshe Muhammedin si asnjë krijesë më parë
ma largo brengën mua dhe të gjithë atyre që të thërrasin: O Zot!


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013