Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Shtatë rregullat e lumturisë

1. Mos e urre askënd, sado që të jetë i padrejte ndaj teje.
2. Mos u dëshpëro kurrë. Shpeshtoje duanë.
3. Jeto me modesti sado që të kesh pasuri.
4. Bëhu optimist për të mirën sado që të kesh probleme. Ndaj mendim të mirë për Zotin tënd.
5. Jep – ndihmo të tjerët, edhe nëse nuk të japin – ndihmojnë ty.
6. Buzëqesh, edhe nëse zemra të pikon gjak.
7. Mos u ndal së luturi në vetmi për vëllanë tënd mysliman!


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013