Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
ÇFARË NA BËN TË DEKONCENTRUAR DHE ÇFARË SHKAKTON HARRESËN

Ekzistojnë një mori shkaqesh që të dekoncentrojnë në punë apo studime, si:
 
1. Mungesa e disa vitaminave apo hormoneve, si: mungesa e sekretimit të hormoneve tiroide, mungesa e vitaminës b12.
2. Përdorimi i disa barërave me efekte anësore. Bëjmë mirë ta pyesim mjekun për barërat që përdorim në kanë apo jo edhe efekte anësore.
3. Pasojat ose simptomat e braktisjes së duhanit. Kjo nuk nënkupton se duhanin nuk duhet braktisur porse duhani edhe pas braktisjes së tij për një kohë të shkakton probleme.
4. Ushqimi pa kalori të mjaftueshme.
5. Aktivitetet e pakta fizike.
6. Stresi dhe ankthi në rritje.
7. Marrja me shumë punë dhe detyra gjatë ditës.
8. Mund të jetë edhe si pasojë e çrregullim i sjelljes dhe zhvillimit normal, ose siç njihet në mjekësi ADHD.
 
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013