Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

Një perëndimor kishte ndalur në rrugë një turist arab, i cili shoqërohej me një fëmijë të vogël dhe e kishte pyetur: Sa kushton ky fëmijë?
Prindi u çudit tepër nga kjo pyetje. Përse pyet kështu?- iu drejtua.
Ngase prapa, në këmishën e fëmijës tënd, ti paske shkruar: Baby For Sale – Fëmija për shitje!
Për të qenë më i vëmendshëm për rrobat që ua blen fëmijëve dhe për mbishkrimet që qëndrojnë në to, shiko në vijim disa nga kuptimet e tyre: 
 
Zion Çifut- sionist
Kiss me Puthmë mua!
I’m ready for sexual affair Jam gati për lidhje seksuale
Take me Merrmë mua!
Christianity Krishterimi
Vixen Femër me moral të ultë
Follow me Pasomë mua!
Christmas Krishtlindjet
Nude E zhveshur lakuriq
Buy me Me bli mua!
I’m Christian Unë jam i krishterë!
Whore Lavire 
Sow Derrkuce 
I’m Jewish Unë jam çifut!
Theocrasy Politeizëm/ T’i bësh shok Zotit
Pig Derr 
Bible Bibla
Socialism Socializëm 
Pork Mish derri
Birthday Ditëlindje
Hussy Femër e përdalë 
Vice Prostitucion 
Church Kishë 
Chorus girl Vajzë valltare
Vicar Vikar / Famullitar
Madonna Merjemeja e virgjër
Cupid Idhulli i dashurisë
Gospel Ungjilli
Lusts Epshet
Dram Gotë rakie/ Gllënjkë rakie
Adulterer Lavir 
Eccentricity Sjellje të çuditshme, të pazakonshme
Brew Ai që bën birra
Adultery Amoralitet 
Charm Hajmali magjistaresh
Brahman Famullitar hindus
Base-born Fëmijë i paligjshëm
Spirit Fantazmë, spiritual
Brandy Pije dehëse
Bawdy I pistë
Flirt Flirton/Këndon këngë dashurie
Mason Mason
Saint I shenjtë (tek të krishterët)
We buy a people Ne blejmë njerëz
Kirk Kishë
Tippler Pijanec 
Clergyman Klerik
Atheist Ateist 
Synagogue Faltore çifute
Nike Idhull, put
 
Burimi: http://www.alshamsi.net/islam/mel/fanillah.html 
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013