Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
DUA E SHTIMIT TË FURNIZIMIT

O Zoti im, nëse furnizimi im është në qiell, atëherë zbrite në tokë, e nëse është në tokë, atëherë nxirre prej saj!
 
Nëse është larg, afroje, e nëse është afër, lehtësoje! Nëse është pak, shumoje, e nëse është shumë, atëherë më jep bereqet në të!
 
Nuk ka zot përveç Allahut të vetëm, Ai nuk ka shok! Atij i takon falënderimi dhe pushteti ndërsa Ai ka fuqi mbi çdo gjë!
 
Nuk ka zot përveç Teje, i pastër nga të metat je, ndërsa unë i kam bërë padrejtësi vetes sime!
 
 
 
Përktheu: Sedat ISLAMI


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013