Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Mirësitë e heshtjes

1. Adhurim, pa u lodhur fare
 
2. Zbukurim, pa u stolisur fare
 
3. Autoritet, pa pushtet (imponim)
 
4. Kala-mburojë, pa mur
 
5. Nuk ke nevojë t’i kërkosh ndjesë a falje askujt
 
6. Mbulim i të metave të injorancës dhe, e fundit,
 
7. Pejgamberi [alejhis salatu ves selam] ka thënë: “Kush e beson Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Fundit, le të flet mirë, ose le të heshtë!”
 
 
 
Sedat Islami


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013