Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Urimi për muajin Ramazan!

Es-selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu!
Paqja, mëshira dhe mirësitë e Allahut qofshin mbi ju!
Të ndëruar vëllezër besimtarë!
Vëllezër dhe motra!
Muaji Ramazan na erdhi. Është ky muaji që sinonim ka faljen dhe mëshirën. Muaji, në të cilën hapen dyert e Xhennetit ndërsa mbyllen ato të Xhehennemit. Është muaji i vlerave dhe mirësive, muaji i Natës së Kadrit, e cila është më e mirë se njëmijë muaj. I Dërguari i Allahut [Paqja dhe shpëtimi qofshin mbi të!] ua përkujtonte besimtarëve këto mirësi të këtij muaji të madh të Ramazanit, për të motivuar shpirtrat e tyre për sakrificë dhe adhurim të madh. Andaj, bazuar në këto, iu thërras që në këtë muaj të madh të shtoni adhurimet, të rrisni vëllimin e tyre, të pastroni shpirtrat, të ndihmoni skamnorët, të forconi lidhjet sa më shumë me Allahun që fal dhe mëshiron shumë.
Mos lejoni assesi të ik Ramazani pa iu falur mëkatet tuaja. Mëkatet falen edhe duke u lutur për besimtarët, andaj, mos na harroni në lutjet tuaja. Lutuni për ne që t’iu falen mëkatet!
Allahu na i pranoftë agjërimin, adhurimin dhe të gjitha veprat tjera që i bëjmë për Të!
Agjërim të lehtë!
Edhe një herë, urime Ramazani! 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013