Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Çfarë e bëri Mursin të qajë

 
Çfarë e bëri Mursin të qajë
Shejhu Muhammed Hassan, gjatë një ligjërate publike, ndër tjera përmend edhe fjalët që ia kishte thënë Presidentit Mursi. Ihsin këto fjalët që e kishin bërë të qante atë nga frika e Allahut. Ishin fjalët e Amr Ibn el-Asit, çliruesit të Egjiptit, i cili kishte thënë: Sundimi i Egjiptit është baras me Hilafetin (sundimin e tërë ummetit)! Presidenti me të dëgjuar të kësaj fjale, nuk kishte mundur ta përmbante veten, andaj kishte qarë duek thënë se nuk kishte kuptuar përgjegjësinë e amdhe që kishte vetëm se pas ksëaj thënie të këtij sahabiu të nderuar, Allahu qoftë i kënaqur me të dhe të gjithë sahabet tjerë!


http://www.youtube.com/watch?v=6oWQY0J4-2A


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013