Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Si zgjedhet dhëndëri sot?

Kur ndonjë beismtar i sinqertë ta kërkon dorën e ndonjë vajze, prindërit dhe vajza nuk pranojnë, ngase është i varfër. Ndërsa kur ta kërkon dorën e saj ndonjë i pasur por mëkatar, pranojnë me arsyetimin se ‘Allahu do ta udhëzojë!’ Po, Allahu që udhëzon, a nuk është edhe Ai që furnizon?!!!


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013