Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
I riu sirian dhe sexhdeja e parë

Një të riu sirian i ishte thënë t’i bënte sexhde Besharit ndërsa ai kishte rfeuzuar për çka edhe ishte ndëshkuar ashpër. Përse nuk i bëre sexhde kur ti në fakt ishe i detyruar (nuk do të llogaiteshe tek Zoti për këtë veprim)? Tha: Unë më parë nuk falja namazin, kështu që nuk desha që sexhdeja ime e parë të ishte për dike tjetër përveç Allahut, edhe pse isha në gjendje çfarë isha!


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013