Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
PAPAGALLI KENDON EZANIN NE SHTEPINE E NJE CIFUTI FETAR

Një befasi e madhe ndodhi kur një familje fetare çifute, qe banon ne qytetin Askalan zbuloi se papagalli, te cilin e kishin blere fliste arabisht dhe ngulte këmbë qe ditën çdoherë ta fillonte me shprehjen: Allahu Ekber! (Allahu është më i madhi)
Gazeta “Mearif”, e cila publikoi këtë lajm shtoi se Tisjun Mejmen, pronar i një lokali për shitjen e kafshëve te buta ishte befasuar kur kishte pare një familje qe dëshironte ta largonte papagallin e shtrenjte te llojit “Xhoki”, te cilin e kishin blere para ca ditësh ne fshatin Kufr Kasim me pretekst se ai flet arabisht, falet si muslimanët dhe fillon ditën me shprehjen: Allahu Ekber!
Kjo familje fetare kishte udhëtuar me pare ne fshatin arab Kufr Kasim për te blere një papagall te shtrenjte, por qe çmimi i te cilit është shume me i lire se sa ne tregjet izraelite. Kjo familje kishte harruar te pyeste për gjuhen qe fliste ky papagall, dhe ne ditën e dyte pas blerjes se papagallit, kur i zoti i shtëpisë kishte kryer lutjen e mëngjesit, kishte dëgjuar një gjuhe te pakuptueshme për te. Ajo qe fliste papagalli për disa minuta me radhe ishte: Allahu Ekber, Allahu Ekber, Allahu Ekber, Allahu Ekber!…
Burimi: http://www.denana.com
Përshtati ne shqip: Sedat Gani Islami
28 maj 2007, e hënë
Vushtrri, Kosove


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013