Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
I kam parë duke ia urinuar varrin

Thote transmetuesi i tregimit: Une kisha nje shok te aferm…E kisha sikurse vella.Kaloi prane meshires se Allahut,Subhanehu ve teala, javen e kaluar,ne nje ndeshje trafiku. Allahu e paste meshiruar dhe iu dhurofte familjes se tij saber dhe durim…
Ky shoku im kishte nje grup adresash te shthurura…Kishte poashtu edhe nje websajt te tille,i cili permban foto te grave lakuriqe.Fatkeqesia se ne nuk e dime paswordin e web-it te tij.Deshirojme t’a zhdukim-c’kycim nga interneti por nuk kemi mundesi. Bartej ky njeri ne tabut ndersa grupi i tij pranonte fotot e tilla…
Neve na mjafton që kemi All-llahu, Ai është mbrojtësi më i mirë!..
Nena e tij kishte pare ne enderr femije duke ia urinuar varrin..E gjora nuk i di punet e fshehta te birit te saj!! Pasha Allahun! Ata femije te cilet ia urijojne varrin tani, jane pikerisht ata te cilet i dergojne foto te grave lakuriqe grupit te tij…
Kompania e cila kishte dhene faqen ne shfrytezim n’a lajmeroi se nuk ka mundesi te beje asgje ne këtë drejtim…
O njerez…Ai vdiq ndersa gjurmet e tij bejne te lotojne zemrat tona…Deri kur do te vazhdoje kjo gjendje? Ai grup i keq dhe ajo faqe (web) e pandershme i ben dem atij. Nuk ka dyshim se kjo ishte prej mashtrimit te shejtaneve,qofshin njerez ata apo exhine.
Na mjafton Allahu kunder tyre! Na mjafton Allahu kunder atyre, qe e nxiten t’a formoje nje faqe te tille!
Shpresojme perhapjen e kesaj shkrese,ne menyre qe te gjallet te marrin mesim para se te kaloje koha,dhe cdokujt qe ka web-faqe apo grup te tille  i them : Betohem ne Allahun e Lartemadherishem se nuk do te bejne dobi ata shkaterrimtar…Por me vone do t’a shtojne humbjen dhe pikellimin,ne diten kur pikellimi nuk do te beje dobi!!
 
 
Neve na mjafton që kemi All-llahu, Ai është mbrojtësi më i mirë!
Neve na mjafton që kemi All-llahu, Ai është mbrojtësi më i mirë!
 
 
 
Marre nga : www.hadim.com
 
Pershtati ne shqip: Sedat Gani Islami
 
22/12/2004
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013