Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
LETËR PEJGAMBERIT TIM

O i Dërguari i Allahut,
Sa e vështirë është jeta pa ty,
Pa ty ajo nuk kalon dot,
Shumë të duam, i dashuri ynë
Zotëria im, unë nuk jam i vetmi që të dua, ty, të gjitha krijesat të duan
Ëndrrat tona pa ty janë të heshtura
Ditët janë të mërzitshme
Jemi përmalluar për ty, o i Dashuri ynë, jemi përmalluar
Emri yt sot është bërë sinonim
E di, zotëria im, sa herë që shoh një lule të bukur, çdoherë ti më kujtohesh
Aroma jote prej trëndafili më vjen ndërmend
Ndërsa unë duke shikuar atë lule përlotem, lotët në tokë më rrjedhin
Frikësohem, i dashuri im, frikësohem
Frikësohem se nuk do të mund të jem pasues i denjë i yti, frikësohem,
Por, zotëria im, eja në ëndrrat e mia
Eja dhe bisedo me mua
Eja bë muhabet
Eja ta dëgjoj edhe unë atë zërin tënd të bukur dhe të ëmbël
Eja ta shoh dhe unë fytyrën tënde të ndritur
Zotëria im, ti je i lëvduari (muhammedi), ti je i veçanti i të zgjedhurve, ti je më i miri i të lëvduarve
Me rëndësi, ti je Pejgamberi ynë,
Mos u zhgënje prej nesh
Të duam shumë!
 
Bazuar në një poezi turke kushtuar Pejgamberit [alejhis salatu ves selam]
Burimi: http://www.sevgilipeygamberim.com


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013