Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Krenaria e një muslimani

Nëse çdo gjë më vjedhin në këtë botë, 
 
Fare dert s’e kam 
 
Le t’mos m’vjedhet besimi 
 
Ngase paraja njeri nuk të bën 
  
 
Po humba tërë pasurinë 
 
Po mbeta pas dore i lënë 
 
Aspak nuk brengosem 
 
Më mjafton që jam musliman 
 
  
 
Nëse mburraveci qyqar 
 
Mburret me baba e me nënë 
 
Aq më bën mua 
 
Kur me Islam krenar jam 
 
  
 
Selmanin tim të dashur 
 
Të famshmin persian 
 
E mbaj të freskët në shpirt 
 
Dhe në jetë model e kam 
 
  
 
Ti mburresh me baba e nënë, 
 
Ti me autoritet e famë 
 
Po unë, unë, e di me çka 
 
Unë mburrem me Islam 
 
  
 
Ti në qofsh bir presidenti 
 
Në qofsh i familjes me nam 
 
Unë jam më krenar se ti 
 
Ngase bir i Islamit jam 
  


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013