Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
U GJET E SHKRUAR NË NJË GURË

O biri i Ademit!
 
Sikur ta dije sa të ka mbetur jetë, nuk do të shpresoje kaq shumë, përkundrazi, do të përpiqeshe më intensivisht për vepra të mira kurse injorancës dhe dredhive do ua këpusje rrënjët…
 
Do të ndiesh keqardhje shumë kur të mos lëvizësh më, kur familja e pasardhësit të dorëzojnë, kur djali i dashur të të braktis, kur biri e i farefisi të të refuzojnë; as në dunja nuk do të kthehesh dhe as të mirat nuk mund t’i shtosh, ndaj puno për Ditën e Kiametit para dëshpërimit dhe keqardhjes.
 
Burimi: http://www.yaqob.com/site/docs/articles_view.php?a_id=191&cat_id=22
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013