Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
MËNYRA BRILANTE SI T’I KËRKOSH FALJE GRUAS

Ndonjëherë fjala ‘Më fal!’ nuk mjafton. Po, po flasim për ato momentet e vështira në të cilat gjendemi kur të kemi ndonjë fjalosje ose grindje me gruan. Por, mundësia e përmirësimit të raporteve është në dispozicion dhe këtë pa ndonjë mund të madh. E tëra që duhet bërë është që burri të kujtoj se gruaja është emocionalisht e prekshme dhe se ka dëshirë ta ndiej veten si të veçantë. Kështu, kërkoj falje asaj nga thellësia e shpirtit ngase është më e mençur se që mund të mendosh. Kërkoj falje ndërsa në dorë ke një buqetë lulesh, sepse asaj i pëlqejnë lulet ndërsa ty kjo nuk të kushton shumë. Po kështu, çdo grua ka një pikë të dobët sa i përket ushqimit, janë çokollatat ato që i dëshirojnë, andaj ofroja një çokollatë dhe thuaji me butësi: Më fal! Ofroja ushqimin në shtrat në mënyrë që ajo ta kupton se ti je i gatshëm t’i kërkosh falje. Le të jetë ushqim që asaj i pëlqen, apo, pas ushqimit ofroja ndonjë gotë me kafe ose çaj, sepse kjo e bën të ndihet e rëndësishme.
Nëse mungon suksesi në fillim, atëherë mos hiq dorë. Përsërite këtë derisa buzëqeshja të kthehet në fytyrën e saj. Nëse ka nevojë, kërkoj falje edhe në prani të tjerëve, sepse kjo do ta bënte atë të kuptoj se ti je serioz në kërkimfalje. Por, kujdes ta bësh këtë në prani të atyre që do ta merrnin si rast për të përhapur problemet tuaja në masë.
 
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI
 
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013