Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Lot në Ramazan

Janë lot me shije të veçantë. Sidomos në namazin e terapive. Janë lotët e të penduarit që vetes i kishte bërë padrejtësi të madhe me mëkatet e shumta sikur që nuk qe treguar aspak i edukuar me Allahun kur gabonte shumë në raport me Të. Janë lotët e tij tani kur po shpall publikisht se është penduar.
Është ky rrëfimi për të penduarit në Ramazan. E sa të shumtë janë ata që pendohen në Ramazan! Në këtë muaj kanë gjetur prehjen dhe mëshirën hyjnore. Kanë dëgjuar lutjet emocionuese në vitr, në kunut, ndërsa sytë e tyre janë vërshuar nga lotët. Ky ka qenë edhe momenti kur është marrë vendimi më i rëndësishëm për një kthim dhe pendim të sinqertë tek Allahu i Madhëruar.
Gjuha e tyre thotë:
O Ti i Madhërishmi që fal mëkatin
Dhe që pendimin pranon
Zemra e një të penduarit po të lutet e po të përgjëron!
 
Burimi: http://www.denana.com/supervisor/articles.aspx?selected_article_no=4117
Përshtati: Sedat Islami
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013