Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
E DËGJOVA EZANIN DHE ZOTI MË UDHËZOI

Në një udhëtim, ndër tjera pata rastin ta takoj një vëlla mysliman, udhëzimi i të cilit lidhej për një rasti interesant. Filluam të bisedojmë ndërsa ai më shpaloste të kaluarën dhe udhëzimin e tij. u njoftova me një vajzë në internet. Shkëmbenim përshëndetje e mesazhe derisa lindi në mes nesh dashuria. Jetonte në një qytet tjetër, afërisht njëmijë km larg meje. U pajtuam që të takoheshim. Prenotuam edhe vend në hotel. Isha i pari unë ai që mbërrita. Ishte mesdita. U shtriva të pushoj. Papritmas, dëgjova ezanin. Ishin fjalë që sikur po i dëgjoja për herë të parë. U ngrita në këmbë i trishtuar ndërsa më përshkoi ndjenja e frikës nga dënimi i Allahut, saqë pa menduar fare, vendosa ta braktis mëkatin. Alalhu më sheh ndërsa unë nuk i frikësohem, kjo nuk mund të më ndodhë?!- i thashë vetes. E braktisa hotelin dhe u ktheva në vendin tim. Mbylla telefonin dhe vazhdova të injoroj mesazhet e asaj femeje. U ktheva i penduar tek Alalhu. Jam i vendosur që ta ruaj nderin dhe fenë time. Gjatë kthimit ndërsa diskutoja me veten time këtë gjë, më kaploi një ndjenjë gëzimi. Ngadhënjeva mbi epshin! Triumfova ndaj nefsit! Elhamdulilah!!!
 
Burimi: http://www.denana.com/supervisor/articles.aspx?selected_article_no=8290
Përshtati: Sedat Islami
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013