Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
VAJZA E CILA E DO KUR’ANIN

Më mori në telefon një vajzë dhe më tha: Unë po mundohem të lexoj sa më shumë Kur’an, por, po ndiej një lodhje, kështu që e më lejohet ta lexoj me zë të vogël dhe vetëm duke lëvizur buzët?
Po – iu përgjigja.
Vërtetë, më çuditi shumë ky rast. Me gjithë leximin e shumtë, ajo nuk ka shfaqur përtaci, nuk ka fjetur, nuk është dnalë, ajo ka menduar vetëm të gjejë një mënyrë dhe rrugë tjetër për të vazhduar leximin dhe adhurimin e saj. Kjo është mirësi e Allahut të Madhëruar kur robit i jep vullnetin dhe dashurinë për adhurimin dhe ibadetin.
Sa e rëndë është puna e atyre vajzave që në Ramazan janë në një gjendje edhe më të keqe se më parë!
Ramazani është muaj i Kur’anit, andaj ndaje një pjesë të kohës për të!
 
Përshtati: Sedat Islami
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013