Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
VDIQ DITËN E DASMËS SË SAJ

Porosi kushtuar motrave!
Sot lexova diçka të çuditshme. Fjala është për fatin e keq të një nuseje, e cila vdiq ditën e dasmës së saj. Sikur që është bërë traditë edhe ndër ne, nuset shpenzojnë shumë që ditën e dasmës së tyre të duken më së miri. Ato janë protagoniste kryesore të dasmave andaj duhet të kenë një dukje më mirë se të tjerat. Edhe protagonistja e këtij rrëfimi e kishte menduar këtë. Dëshironte të dukej më së miri, madje ashtu që deri më tani nuk kishin parë askund. Shkoi në sallonin e bukurisë dhe kërkoi që t’i bëhej një stil i veçantë i flokëve. Kjo kishte nevojë për një parukë të rrallë dhe të çuditshme. E kërkuan dhe e gjetën. Ia sollën dhe e zbukuruan. Ishte interesante. Njerëzve iu pëlqeu pamja e saj. U ul në karrigen e nuses por diç i lëvizte në kokë. Pas pak, ra e vdekur në dysheme. Pas obduksionit, u vërtetua se paruka kishte qëndruar në një vend ku ishte mbushur me insekte helmuese. Ato e kishin thumbuar dhe për pasojë kishte gjetur vdekjen.
Athua vallë, e mendojnë nuset tona vdekjen në ditën e dasmës së tyre?!
Vështirë për ta besuar por jo edhe vështirë për t’iu ndodhur.
 
Përshtati: Sedat ISLAMI


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013