Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
13 THËNIET MË TË NJOHURA TË DR. IBRAHIM FEKIUT

1. Zgjohu në mëngjes duke qenë i lumtur dhe optimist!
2. Kujdesu që buzëqeshja tërheqëse të jetë përherë në fytyrën tënde!
3. Paraprijua njerëzve me selam dhe përshëndetje!
4. Bëhu i vëmendshëm, i kujdesshëm!
5. Thirri njerëzit me emrat e tyre!
6. Trajtoje secilin njeri sikur të jetë më i rëndësishmi në këtë planet!
7. Fillo me lajka por mos e tepro (le të ngelë gjithçka në kuadër të mirësjelljes)!
8. Befasoje me surpriza të mira shokun e jetës!
9. Ata që i do, përqafoji!
10. Bëhu shkak që dikush të buzëqesh çdo ditë!
11. Jep – ndihmo të tjerët çdoherë!
12. Fali të tjerët!
13. Le të jenë shprehjet më të përdorura në fjalorin tënd: “Ju lutem!”, “Faleminderit!” Dhe mos harro që çdo moment të jetës sate të llogarisësh si të fundit, ngase, mund të jetë edhe i fundit. Jeto me besim, shpresë, dashuri, sakrificë. Çmoje jetën!
 
Burimi: http://www.thqafawe3lom.com/2013/04/13.html
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013