Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
ADEMI [ALEJHI’S SELAM] PËR PRIVILEGJIN E UMMETIT Të MUHAMMEDIT [ALEJHI’S SELAM]

Është përmendur se Ademi, alejhi’s selam ka thënë: Allahu i Madhëruar gradoi ummetin e Muhammedit, alejhi’s selam me katër gjëra:
•   Pranimi i pendimit tim ishte në Mekke ndërsa ummeti i Muhammedit, alejhi’s selam pendohen në çdo vend dhe ua pranon atë.
•   Unë isha i veshur por kur bëra mëkat, u zhvesha, ndërsa ummeti i Muhammedit, alejhi’s selam bëjnë mëkate kurse Allahu i Madhëruar i vesh ata.
•   Kur unë bëra mëkat, Allahu i Madhëruar më ndau nga gruaja, ndërsa ummeti i Muhammedit, alejhi’s selam bëjnë mëkate dhe Allahu i Madhëruar nuk i ndanë prej grave të tyre, dhe
•   Unë bëra mëkat dhe Allahu i Madhëruar më nxori nga Xhenneti ndërsa ummeti i Muhammedit bëjnë mëkate jashtë Xhenetit kurse hyjnë në të me pendim. 
 
Burimi: http://montada.rasoulallah.net/index.php?showtopic=35767
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI
27/7/2010, Vushtrri


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013