Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
KUR TË...

Dr. Ali ibn Umer Badehdah
 
Kur të frikësohen ithtarët e së vërtetës, trimërohen ata të së kotës.
Kur duart të përmbahen, lartësohen kokat.
Kur duart të shtrihen, balli (koka) përulet.
Kur liritë të mohohen, përdhosen shenjtëritë.
Kur burrat të jenë të vendosur, krenohen gjeneratat dhe i pasojnë ata.
Kur të mungojnë informacionet, përhapen thashethemet.
Kur mungon ndëshkimi, shtohen rastet e dhunës.
Kur të lind dielli i të vërtetave, zbulohen gënjeshtrat dhe pretendimet.
Kur zemra të shtrydh – nxjerr pikëllim, sytë lotojnë.
Kur turpi të humb, shtohet të këqijat.
Kur mesitnitë të zënë rrënjë, përshtatshmëria (si kriter) humbet.
Kur drejtësia të mungon, padrejtësitë vlojnë.
Kur besa të humb, egoizmi rritet shumë.
Kur të vërtetat të pengohen, përhapen të pavërtetat.
Përshtati: Sedat ISLAMI


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013