Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
KËTA SHTATË NJERËZ MOS I KONSULTO KURRË

1. Injorantin, për shkak se të devijon nga e vërteta.
2. Armikun, ngase ai e do fundin tënd.
3. Ziliqarin, sepse dëshiron që të mos kesh mirësi-begati fare.
4. Kundërshtarin (polemizuesin), i cili kërkon kënaqësinë e njerëzve.
5. Frikacakun, që nuk ka mendim të vetin.
6. Koprracin, ngaqë mendjen e ka vetëm tek pasuria dhe grumbullimi i saj dhe jo tek të tjerët.
7. Epsharakun, robin e epshit të vet, të cilin nuk mundet ta kundërshton.
 
Përshtati në shqip:
Sedat ISLAMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013