Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
SI T’I PËRFITOSH ZEMRAT

A ke dëshirë t’iu bësh magji zemrave?Si t’i përfitosh zemrat
Mënyra është shumë e lehtë dhe e thjeshtë. E tëra që duhet të bësh është të vësh në funksion gjërat në vijim:
 1. Buzëqeshu njerëzve.
 2. Paraprijua me përshëndetje – selam.
 3. Shprehe mirëseardhjen dhe dashurinë për ta.
 4. Në të ndarë, lutu për ta dhe prindërit e tyre.
 5. Respektoje të vjetrin.
 6. Mëshiroje të voglin dhe lëmoja flokët.
 7. Prano kritikat me zemërgjerësi.
 8. Mos e ngrit zërin gjatë bisedave dhe diskutimeve.
 9. Kur të gabosh, pranoje gabimin.
 10. Vlerësoji personalitetet e njerëzve të ngritur.
 11. Shmangu hulumtimit për të metat e njerëzve dhe gabimet e tyre.
 12. Këshilloje atë që gabon me butësi dhe fjalë të mira.
 13. Ndajë lëmoshë për të varfëritë dhe skamnorët.
 14. Fale atë që të ka bërë keq!
 15. Nderoje mikun dhe fqinjin.
 16. Mbaji lidhjet me të afërmit.
 17. Jepja të drejtën çdokujt siç e meriton.
 18. Ndihmoje atë që ka rënë në halle.
 19. Dili krah atij që është goditur nga belatë.
 20. Përmbushua njerëzve nevojat e tyre.
Rezultati:
Me këto dhe gjëra tjera të ngjashme, do të përfitosh zemrat e tyre dhe do t’i bësh ata të të duan shumë.


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013