Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
THËNIE TË URTA NGA SHEJH SHA’RAVI -Allahu e mëshiroftë-

  1. Nëse të brengos çështja e tjetrit, dije se ke personalitet të fortë.
  2. Nëse tek tjetri sheh bukuri, dije se bukuria gjendet edhe brenda teje.
  3. Nëse kujdesesh për ruajtjen e vëllazërisë, atëherë dije se ti në minderet e nurit ke shok.
  4. Nëse kujdesesh për mirën e tjetrit, dije se ti je mik i moralit të përmbushjes së premtimit.
  5. Kush kërkon shok pa të meta, jeton i vetëm.
  6. Kush kërkon grua të përkryer, mbetet beqar tërë jetën.
  7. Kush kërkon të dashur pa probleme, vazhdon të kërkojë gjatë gjithë jetës.
  8. Kush kërkon të afër të përkryer, jeton vet si i mangët.
  9. Gojën tënde –në raport me njerëzit- mos e përdor vetëm se për dy gjëra: për të heshtur dhe për të buzëqeshur; me buzëqeshja për t’i zgjidhur problemet ndërsa me heshtje për t’iu shmangur atyre.


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013