Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
PËSË MINUTA QË UMMETI TË PËRFITOJË PREJ TEJE

Sikur ta merrje një libër me rrëfime për të penduarit dhe ta lexoj një rrëfim të veçantë, të cilin më pas do t’ia përcjellësh kolegut në punë, i cili do të ndikohej prej tij dhe, gjatë kohës së pushimit, do tua përcillte të tjerëve, në mesin e të cilëve mund të jetë dhe një profesor, i cili më pas do tua përcjell 100 studentëve: a mendon se shumë të mirat do t’i vjelje! Sa më shumë që të përhapej ai tregim, ti vazhdimisht do të shpërbleheshe.
Vëlla Thirrës!
Janë në pyetje vetëm pesë minuta. Ummeti është në pritje të kontributit tuaj. Të mirat përhapen në mesin e shoqërisë. Ndoshta ky pesëminutëshi është mjeti më i mirë për përhapjen e tyre.
Vëlla Thirrës!
Leximi yt për vetëm pesë minuta mund të jetë i dobishëm për fenë dhe besimtarët derisa neglizhimi i tyre mund të jetë me pasoja.
Janë vetëm pesë minuta, por nëse janë për Allahun, nuk humbasin kurrë. Allahu ka thënë: "… ndërsa ajo që u sjell dobi njerëzve, ajo mbetet në tokë...“ (err-Rra’du, 17)
 
Përshtati: Sedat ISALMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013