Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
10 GJËRA PËR TË CILAT MUND TË PENDOHESH NË TË ARDHMEN

  1. Synimin për të kënaqur të gjithë
  2. Dhënia hapësirë të tjerëve për të të formësuar ëndrrat tua (bindjet, idetë, konceptet)
  3. Shoqërimi me njerëzit me qasje, ide dhe veprime negative
  4. Egoizmi dhe narcizmi (pëlqimi i vetvetes)
  5. Shmangia nga ndryshimi dhe zhvillmi
  6. Dorëzimi para vështirësive
  7. Bërja e çdo gjëje në jetën tënde vetëm, pa ndihmën dhe këshillat e askujt
  8. Pajtimi me më pak se që e meriton
  9. Shtyrja e gjërave për më vonë, sikur ditët për ty nuk do të mbarojnë kurrë
  10. Përtacia dhe shpresa e rreme

 

 

Burimi: http://www.gadyd.com/2013/11/10-10_24.html

Përshtati në shqip (version i shkurtuar): SEDAT ISLAMI


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013