Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
ZAKONE TË NJERËZVE TË MENÇUR

 1. Nuk janë peng i së kaluarës.
 2. Nuk janë të thyeshëm dhe të nënshtruar.
 3. Janë përherë të gatshëm për ndryshime pozitive.
 4. Nuk angazhohen me gjëra që janë jashtë kompetencave dhe mundësive të tyre.
 5. Nuk synojnë kënaqësinë e të gjithë njerëzve.
 6. Përfitojnë mësime nga sprovat dhe vështirësitë.
 7. E kaluara shërben vetëm si përvojë; ata merren me të tashmen.
 8. Nuk i përsërisin të njëjtat gabime.
 9. Nuk kanë xhelozi suksesin e të tjerëve.
 10. Nuk kalojnë në pesimizëm për shkak të një dështimi.
 11. Vetmia dhe heshtja janë kohë meditimi dhe përsiatjeje.
 12. Nuk ndiejnë se bota iu ka borxh, përkundrazi se botës i kanë borxh.
 13. Nuk përshpejtojnë rezultatet e gjërave suksesi mund të vonohet.
 
Përshtati: Sedat ISLAMI
 


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013