Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
U DOGJ DUKE BËRË AMORALITET

Rrëfen një hoxhë për dy të rinj që kishin marrë rrugë nga Arabia Saudite për në Tajlandë për të kaluar pushimet. Sigurisht, shkonin për tu dëfryer me gjëra të ndaluara. Me gjithë këshillat dhe përkujtimet, ata nuk u mbrapsën. Shkuan. Rezervuan vende në butina ndërsa zunë dhe shoqëri. Natyrisht, iu duheshin për të realizuar dëshirat e tyre shtazarake. Dëfreheshin. U dakorduan të qëndronin së bashku për të organizuar ahengje e ndeja me femra, raki, vallëzim...Njëri prej këtyre djemve kërkoi leje për një natë, për shkak se i kishte premtuar një femre të kalonte natën me të në hotel.

U ndanë... 

Kaluan natën të dehur. Të nesërmen kur po afrohej ky shoku tek hoteli ku kishte lënë mbrëmë shokun e tij mbeti i habitur. Kishte prani të madhe të policëve. Çfarë të shihte. Hoteli ishte djegur i tëri. Kërkonte shokun e vet. Bashkë me policët hulumtuan derisa e gjetën të djegur bashkë me një femër. U shtang. Gjëja e parë që bëri ishte pendimi. E falënderoi Allahun që nuk kishte kaluar dhe ai natën në hotel, ndryshe do të përfundonte sikur shoku i tij. E morën kufomë dhe e dërguan në Arabinë Saudite. Ishte dëmtuar shumë. Mezi dallohej që ishte ai. Para se ta varrosnin, e ëma kërkoi ta shihte dhe një herë. Ia zbuluan fytyrën por çfarë të shihte?! I ra të fikët. E dërguan në spital. Pas pak ditësh vdiq dhe ajo.

O Allah! Na ruaj nga vdekja e keqe!
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013