Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
5 ARSYE PSE JAM KUNDËR IZRAELIT

  1. Jam kundër sepse jo vetëm që janë pushtues dhe uzurpues të tokave të huaja porse edhe se nuk fshehin vendosmërinë për të vazhduar edhe më tej me këto aspirata hegjemoniste.
  2. Jam kundër sepse janë duke bërë krime dhe gjenocid ndaj popullatës së pafajshme: vrasin fëmijët ndërsa i quajnë gjarpërinj të vegjël, vrasin gratë shtatzëna ndërsa ngrijnë sloganin: “gjuaj një, vrit dy.” Ata kanë shkelur çdo ligj ndërkombëtar të luftës.
  3. Jam kundër për shkak se urrejtja e tyre nuk kursen as objektet fetare.
  4. Jam kundër për shkak se janë kriminelë ndërsa hiqen si viktima. Ushtrojnë gjenocid ndërsa thirren në emër të mbrojtjes së tokave, që në fakt nuk janë të tyre. 
  5. Jam kundër për shkak të heshtjes së organizatave botërore përballë kësaj hegjemonie dhe trajtimit të tyre si viktima e jo fajtorë. 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013