Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
25 MUSLIMANË TË RINJ NË SAUDI

12 punëtorë kinezë që punojnë në Bahah shpallën Islamin e tyre në zyrën e Predikimit dhe Udhëzimit dhe Vetëdijesimit të Pakicave në provincën e Akik-ut në zonën apo rajonin e Bahas në Mbretërinë Arabe Saudite.
Këtë javë, në po të njëjtën zyrë, edhe 13 filipinezë pranuan Islamin. Zyra në fjalë, për këta muslimanë të rinj do të organizoj disa kurse dhe ligjërata në sferën e besimit, juridikut islam, marrëdhënieve, lutjeve dhe gjërave tjera që i ndihmojnë në kuptimin e fesë së tyre.
Përshtati në shqip: Sedat G. ISLAMI
3-2-2008, e diele
Vushtrri, Kosovë
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013