Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
OPINIONET E VIP-ve AMERIKAN PËR ARABËT (MUSLIMANËT)

Wil Smith
Që të dy palët (arabët dhe perëndimi ose Izraeli) janë gabim. Vrasjet duhet të ndalen!
 
George Clooney
Bushi, Sharoni, Bleri dhe Rajzi (Rice) janë emra, të cilët historia do t'i mallkojë.
 
Angelina Jolie
Arabet dhe muslimanët nuk janë terrorist. Bota do të duhej të bashkohej kundër Izraelit.
 
Tom Cruise
Arabët janë burim terrorizmi. Askush nuk iu shpëton pa i sulmuar. Shpresoj se Izraeli do t'i shkatërrojë të gjithë.
 
Anthony Hopkins
Izraeli përcakton luftën dhe shkatërrimet ndërsa ne amerikanët qëndrojmë pas kësaj lufte. Unë jam i turpëruar që jam amerikan.

Richard Gere
Arabët janë barrë e kësaj bote, e cila (barre) duhet asgjësuar.
 
Sean Connery
Ne jemi duke folur nga pozita e të fortit por çka sikur ne të ishim të dobëtit?
 
Mel Gibson
Sionistët janë burim i shkatërrimit dhe rrënimit. Do të doja sikur të mundja e të luftoja kundër tyre.
 
Keanu Reaves
Nëse arabët janë mjaft të fortë, ata do ta shkatërrojnë tërë botën andaj ne duhet t'i asgjësojmë ata.
 
Harrison Ford
Arabët janë krijesa më të ndyta se sa kafshët ndërsa ne, çifutët, jemi populli i zgjedhur, gjë që nuk mund të krahasohen të tjerët me ne.
 
Sandra Bullock
Nuk di shumë për këtë, por, lufta do të duhej të përfundonte dhe gjakderdhja nga të dy palët të ndalej.
 
Arnold Schwarzenegger
Arabët janë terrorist ndërsa Izraeli po e bën botën një vend më të sigurtë. Të lumtë Izrael!
 
Al Pacino
Shikojeni historinë e Izraelit dhe do ta merrni vesh se kush është terrorist!
 
Dustin Hoffman
Humanizmi (njerëzimi) është pushtuar kur është themeluar shteti i Izraelit.
 
Ralph Fiennes
Ne jemi duke jetuar në një xhungël, ku të fortit i hanë të dobëtit. Ne nuk jemi më të mirë se arabët që t'i përbuzim ata.
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Ajeti prezantues i Kuranit Tipare te Kuranit Agjerimi me perket Mua Rrefimet me te bukura
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013