Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
MEDITO

  1. Një djalë i ri kërkoi dorën e një vajze te babai i saj, i cili i premtoi ta martonte me vajzën e tij me kusht që t’i përgjigjej vetëm një pyetje: Në çfarë kohe thirr ezani i sabahut? Djaloshi nuk iu përgjigj. Atëherë babai i tha: Artikulli im ka vlerë ndërsa ti nuk ke shumën e duhur për të.
  2. Bëja shaka me një shok timin. I thashë: Kam fjetur 22 orë. Më tha: pa ngrënë fare?! I thashë tjetrit kështu ndërsa më tha: Pa e falur namazin fare?! Reagimet e tyre flasin për jetën e tyre.
  3. Thotë një i mençur: Mësoja fëmijës Kur’ani, ndërsa Kur’ani i mëson atij çdo gjë.
  4. Si mund t’ia dalësh duke qëndruar i vetëm?- e pyetën një njeri. Tha: Unë e kam shoqërues Allahun e Madhëruar, nëse dua të më flet, lexoj Kur’an, ndërsa nëse dua t’i flas, i fali dy regate.
  5. Optimisti dhe pesimisti, që të dy janë të nevojshëm për shoqërinë. I pari ka zbuluar aeroplanin ndërsa i dyti parashutën.
  6. Nëse thua: Gjysma e shoqërisë janë të këqij, do të hidhërohen të gjithë, ndërsa nëse thua: gjysma e shoqërisë janë të suksesshëm, do të afrohen të gjithë, edhe pse domethënia e të dyja shprehjeve është e njëjtë.
  7. Nëse nuk ke mundësi të lësh lëmoshë rrjedhëse pas vdekjes sate, atëherë kujdes që të mos lësh mëkate rrjedhëse. 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013