Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
Porosi për dhjetëditëshin e parë të Dhul Hixh-xhes

Kush nuk ka mundur të qëndrojë në Arefeh
atëherë le të qëndrojë në kufijtë e Allahut që e njeh
Kush nuk ka mundur ta kalojë natën në Muzdelife
le ta kalojë në adhurim për Allahun që ta afrojë dhe pranë ta ketë
Kush nuk mund ta ther kurbanin në Mina
le ta ther epshin e tij, që të arrijë qëllimet
Kush nuk mund të arrijë në Qabe, për shkak se e ka larg
le ta synojë Allahun, të Cilin më afër se damarin e qafës e ka(Shih: Letaif el-mearif të Ibni Rexheb Hanbeliut, f. 499 (botimi 1999 nga Dar Ibn Kethir, Damask.)


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013