Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
MES’HI MBI MESTE NUK KUSHTËZOHET VETËM ME DIMËR

Nuk jemi në verë, por si pyetje që mora nga disa vëllezër, desha të përfitoj nga rasti dhe të jap një shpjegim se, për shkak të argumenteve që nuk kushtëzojnë praktikimin e mesteve me dimër ose verë, dijetarë të shumtë, si Bin Bazi, nuk kanë parë ndonjë ndalesë që të praktikohet mes’hi edhe gjatë verës.
Allahu e di më së miri!
 
 
 
 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013