Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
BËHU SIKUR LAPSI

Një prodhues lapsash të thjeshtë, ndërsa bënte gati një laps për ta futur në pako me lapsat tjerë, iu drejtua:

Ka pesë gjëra që dua t’i mësoj, të cilat do të bëjnë lapsin më të mirë:

1. Do të mund të bësh punë të mëdha vetëm nëse je në duart e njerëzve të mëdhenj.
2. Do të mprehësh disa herë, por kjo është vetëm që ta bësh punën tënde më mirë.
3. Ke mundësinë e përmirësimit të çdo gabimi që e ke bërë.
4. Pjesa më e rëndësishme e jotja do të ngel brendësia.
5. Pavarësisht rrethanave, ti duhet të shkruash. Ti duhet të bësh një vijë të qartë pavarësisht rrethanave të vështira.  
 

Marrë nga libri Meuid mea-l-hajat, f. 264.
 


VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013