Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
MIRËSI TË LËMOSHËS

1) Lëmosha është derë prej dyerve të Xhennetit.
2) Është prej veprave më të mira.
3) Lëmosha shuan hidhërimin e Allahut.
4) Lëmosha është prej gjërave më të mira që i dhurohen shpirtit të të vdekurit.
5) Lëmosha është pastrim për pasurinë dhe për shpirtin. 
6) Lëmosha shkak i faljes së mëkateve. 
7) Lëmosha tipar i të devotshmëve.
8) Lëmosha vepër, nga shpërblimi i të cilës përfitojnë të gjithë pjesëmarrësit.
9) Lëmosha mjet për të përfituar dashurinë e robërve të Allahut. 
10) Lëmosha shenjë e bujarisë dhe fisnikërisë.
11) Lëmosha shkak për ruajtjen nga belatë dhe të këqijat. 
12) Lëmosha mënyrë shërimi nga sëmundjet.
13) Shpërblimi për lëmoshën arrihet qoftë edhe nëse ajo i dedikohet kafshëve.


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013