Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
ATYRE QË DUAN TA LEXOJNË KUR’ANIN DISA HERË GJATË MUAJIT RAMAZAN

ATYRE QË DUAN TA LEXOJNË KUR’ANIN DISA HERË GJATË MUAJIT RAMAZAN

Për ta lexuar Kur’anin gjatë Ramazanit, përveç motivit, na duhet edhe organizimi i kohës. Kështu, për ta bërë Kur’anin:

 

1 hatme

Pas namazit të sabahut

Pas namazit të drekës

Pas namazit të ikindisë

Pas namazit të akshamit

Pas namazit të jacisë

 

 

4 faqe

4 faqe

4 faqe

4 faqe

4 faqe

4x 5= 20 (1 xhuz)

2 hatme

Pas namazit të sabahut

Pas namazit të drekës

Pas namazit të ikindisë

Pas namazit të akshamit

Pas namazit të jacisë

 

 

8 faqe

8 faqe

8 faqe

8 faqe

8 faqe

8x5=40 (2 xhuza)

3 hatme

Pas namazit të sabahut

Pas namazit të drekës

Pas namazit të ikindisë

Pas namazit të akshamit

Pas namazit të jacisë

 

 

12 faqe

12 faqe

12 faqe

12 faqe

12 faqe

12x5=60 (3 xhuza)

 

Të dashur vëllezër,

Ramazan është edhe muaj i studimit të Kur’anit, andaj, mos përtoni që gjatë ditës të merrni ndonjë tefsir të Kur’anit në shqip, qoftë edhe një përmbledhje e komentimit të dhjetë kaptinave, e të fitoni më shumë shpërblim.

 


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013