Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
RËNDËSIA E THEMELIMIT TË UEBFAQEVE ISLAME

Fadlullah Mumtaz

Themelimi i këtyre faqeve është një ndër mjetet më të rëndësishme, nëpërmjet të cilave mund të përçohet mesazhi hyjnor tek njerëzit. Sekreti i kësaj fshihet në faktin se këto uebfaqe përmbajnë informacione të shumta dhe të rëndësishme rreth Islamit, të cilat iu ofrohen njerëzve falas dhe në gjuhë të ndryshme.  

Rëndësia e këtij mjeti në fushën e predikimit islam fshihet në të qenit referencë për informacione fetare të shumta dhe të besuara. Mund të gjesh përkthime të domethënieve të Kur’anit, përkthime të haditheve, libra të predikimit dhe fikut, libra të fetave të shumta të një numri të madh dijetarësh, sikur që krahas këtyre materialeve mund të gjesh të tjera në formatet audio dhe video, në gjuhë të shumta dhe në fusha të ndryshme.  

Është me rëndësi të veçantë të thuhet këtu se, si kriter për themelimin e këtyre uebfaqeve, duhet të jetë mospërsëritja e asaj që ekziston në faqet tjera. Duhet të gjurmohet për aspekte fetare që mungojnë në botën e internetit, në mënyrë që të mbulohen dhe kështu ky boshllëk të mos ekzistojë më. Uebfaqet duhet të krijojnë raporte ndërmjet tyre, që nëpërmjet kësaj të shmanget përsëritja e materialeve si dhe t’i iket çfarëdo mospajtimi apo keqkuptimi.  

Ndër faqet e suksesshme islame, që vërehet se kanë një ndikim të theksuar në rrafshin predikues fetar, janë http://islammessage.com/, http://www.almoslim.net/, etj.

 

Burimi: http://main.islammessage.com/newspage.aspx?id=19484


VIDEOS / YOUTUBE
Kthimi i te keqes me te mire vlere Dallimi ndermjet besimtarit dhe hipokritit ne keshillim Ruaje dhe duaje vellain tend Ajeti prezantues i Kuranit
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013