Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika bashkëkohore Opinione dhe reagime Studime dhe hulumtime Kontakt
SHOQËRIMI I ATIJ QË NUK E FAL NAMAZIN

Pyetja: Hoxhe i nderuar, unë i dua njerëzit e mirë por, fatkeqësisht, kam disa shokë, që nuk e falin namazin me xhemat madje disa nuk e falin fare namazin e sabahut. A është mëkat për mua të qëndroj me ta?

Myftiu: Aid el-Karni

Burimi: www.islamweb. net

Përshtati në shqip: Sedat G. ISLAMI

Data: 5-2-2008, e martë, Vushtrri, Kosovë

Përgjigja: Veprat shpërblehen sipas qëllimit. Nëse ke qëllim ta ftosh në respekt për Allahun dhe të ndikosh në të, atëherë ti do të shpërblehesh. Nëse mjeku nuk rri me të sëmurin nuk mund ta shëroj. Pejgamberi, alejhi’s selam qëndronte me hipokritë dhe pabesimtarë që t’i udhëzonte në fenë e Allahut.

Ndërsa nëse ti qëndron me ta dhe pajton me gjërat që bëjnë, atëherë ti ke rënë në mëkat. Llogaria jote është tek Allahu, duhet penduar dhe shkëputur marrëdhëniet me ta.


VIDEOS / YOUTUBE
Tre gjera per jete te lumtur Tri mekatet qe rrezikojne besimin Qe te na duan Allahu dhe i Derguari i Tij Tri aminet
AUDIO / FOTO

Biografia Artikuj Media Libraria Dosje Problematika
bashkëkohore
Opinione dhe
reagime
Studime dhe
hulumtime
Kontakt
  Akide Video Libra Ramazani   Opinione Fetare  
  Islam Audio Recensione librash Haxhi   Reagime Shkencore  
  Tefsir Foto            
  Hadith              
  Dave              
  Histori islame              
  Orientalizem              
  Kulture dhe civilizim              
  Avancim personal              
  Hutbe              
  Tregime              

Të gjitha të drejtat e rezervuara - 2013